День ангела Богдана: привітання та побажання з іменинами

news

15 березня свої іменини святкують чоловіки на ім’я Богдан та жінки – Богдани. За східним церковним календарем цього дня вшановують священномученukа Феодота, єпископа Кірінейського.

Богдан – класичне слов’янське ім’я, що складається зі слів “Богом даний”. Дуже популярним воно було у середні віки, особливо серед поляків. Цікаво, що ім’я Богдан чи по-батькові Богданович часто давали незаконнонародженим дітям.

В інших мовах є ряд імен, які мають те саме значення, що й ім’я Богдан, але звучать зовсім інакше: Теодор, Феодот, Натаніель, Іонатан, Деодат, Божидар, Аллахберді, Кудайберген, Алловерді, Тенгріберген.

Церковна форма імені Богдан — Феодот.

Зустрічаються також розмовні форми Бодя, Богдаша, Даня.

Вважають, що носії імені Богдан зазвичай спокійні, врівноважені, але внутрішньо запальні. Також вони відрізняються працьовитістю, часто з них виходять добрі бізнесмени, медики та інженери, але вони в будь-якій сфері можуть досягти успіху, якщо робота будемо їм до душі.

***

Хай Богдану життєву дорогу
Встеляють небесні зірки,
І ангел твій хоронитель,
Хай буде з тобою завжди!
Щоб ти кожної миті відчув
Богородиці щиру опіку.
Бог з неба тобі хай дарує
Щастя, здоров’я і довгого віку.

***

Ангел твій весну приносить,
І для тебе в небі просить:
Долю добру, незрадливу,
Ще й достатку цілу ниву,
У сім’ї любов та шану
Із Днем Ангела Богдана!

***

Ти Богдан у нас боєць,
І в роботі молодець!
Люблять всі тебе дівчата,
Липнуть всі, немов ти м’ята,
Ти в нас гордий, не здаєшся,
На любов не піддаєшся!
Хай завжди тобі везе,
І в житті буде усе!

***

Нехай у день твого святого,
Ангел сил додасть до всього,
Щоб життя не було сірим,
Хай додасть наснаги й віри,
Перемог на кожнім кроці,
Досягати без вагання,
З днем ангела Богдана,
Прийми привітання!

***

Вітаю із днем ангела Богдана,
Бажаю тобі успіхів і процвітання,
Хай доля зробить з тебе пана,
І здійсняться всі твої бажання!

***

Хай ангел життя твоє оберігає,
Біда нехай тебе не знає,
Хай горе від тебе біжить,
Друзі нехай не кривдять.
І що б усім ворогам на зло
Богдану завжди у всьому везло!

***

Вітаю із днем ангела Богдана,
Бажаю тобі успіхів і процвітання,
Хай доля зробить з тебе пана,
І здійсняться всі твої бажання!

***

Дорогий Богдан. Вітаю з Днем ангела! У це свято бажаю тобі завжди знаходити сили, щоб протягнути руку допомоги нужденним і частіше зустрічати на життєвому шляху таких же добрих і чуйних людей, як ти. Нехай в твоїй душі панує гармонія та любов!

***

Від щирого серця вітаю з Днем Ангела Богдана. В цей щасливий і радісний день хочу побажати тобі великого успіху на твоєму шляху, великого везіння і благополуччя. Нехай всі цілі будуть досягнуті, нехай друзі тобі будуть вірні й віддані, нехай любов твоя буде взаємною і вічною. Нехай твій ангела покровитель кожну секунду піклується про тебе і вберігає від всього лихого.

***

Вітаю з Днем ангела Богдана. Нехай ангел тебе не покидає, нехай удача від тебе не відходить, нехай мужність веде тебе до благородної перемоги. Від щирого серця бажаю здоров’я, любові, благополуччя, миру, радості, міцних сил і першості у всьому. Хай щастить!

***

Дорогий Богдан. Вітаю тебе з Днем твого ангела і від усієї душі бажаю міцних сил, мудрості, наполегливості, віри в себе і постійного прагнення тільки до перемоги. Нехай на серці не буде прохолоди, нехай в житті завжди горить вогник любові і мужності, а твій ангел-охоронець вберігає тебе від всього лиха.

***

В День ангела Богдана хочеться побажати миру і благополуччя. Бажаю першості в житті, удачі на будь-якому життєвому шляху. Нехай ясним буде не тільки це свято, але і всі твої дні, нехай радіє твоє серце і дарує близьким любов. Нехай добрий ангел охороняє твій будинок від усього лихого.

***

Богдан, вітаю тебе з Днем ангела. Нехай в житті тебе чекає щастя і удача, нехай шлях твій буде світлим і успішний, нехай душа твоя радіє життю, а серце щиро любить і робить добрі справи.

***

Дорогий Богдан! Нехай твій ангела почує всі твої молитви і допоможе впоратися з усіма негараздами на життєвому шляху! Будь стійким у своїй вірі, допомагай нужденним, прощай людям їх помилки і будь милосердним по відношенню до близьких. Зі святом тебе!

***

Дорогий Богдан. Вітаю тебе з радісним і світлим днем, з Днем ангела. Нехай твій охоронець завжди тебе оберігає від бід у цьому житті і заздрісних очей, нехай буде твоя душа завжди сповнена любов’ю і щастя, нехай буде неймовірне диво в твоєму кожному дні, нехай веселим і легким завжди залишається твій характер.

Автор статті: Ірина Велігурська

0 Комментариев