День ангела Кирила: красиві привітання та листівки з побажаннями

news

Ім’я Кирило досить популярне у наші дні, і всі його володарі отримують вітання сьогодні.

Це ім’я прийшло до нас з Давньої Греції  і перекладається як “маленький пан”, “владика”.

За однією з версій (з давньогрецької мови) –  барченя. Зменшувальне ім’я Кір Кіріос – володар, владика. За другою версією (від перського кореня) – сонце Кирило – людина з підвищеною самооцінкою. Комплекси неповноцінності йому майже невідомі, якщо ж вони у нього і є, то оточуючі про це ніколи не здогадаються. Кирило любить покрасуватися, він постійно готовий і чекає того, що його повинні хвалити за його розум, манеру поводитися, гарний одяг, тонкий смак. Тобто Кирило вважає себе “най-най”, тим, без якого й вода не освятиться, – найбільш розумним, найбільш сміливим.

Незважаючи на те, що в характері присутні і негативні риси, він вміло приховує їх і переводить у позитивні сторони. Кирило схильний до підвищеної самооцінки. Хлопчик, який носить дане ім’я добре вчиться. Завдяки аналітичному складу розуму, він з легкістю вивчає точні науки.

Кирило у виборі дружини керується тим, яке враження вона буде справляти на людей. Так само він буде і любити її – очима інших. Кирило великий сперечальник, переконати його в чомусь практично неможливо. Любить поговорити на абстрактні теми. Ревнивий, дружині не зраджує.

Іменини Кирила 2022 року за православним календарем святкують: 31 січня, 17, 27 лютого, 18, 22, 31 березня, 3, 11 квітня, 11, 17, 23, 24 травня, 3, 22, 30 червня, 22 липня, 15 серпня, 19 вересня, 11, 23 жовтня, 11, 20 листопада, 15 і 21 грудня.

***

Кирило, вітаю тебе з Днем Ангела. Нехай в житті тебе чекає щастя і удача, нехай шлях твій буде світлим і успішний, нехай душа твоя радіє життю, а серце щиро любить і робить добрі справи.

***

Бажаю в свято твоє, Кирило,

Щоб Бог здоров’я подарував,

Міцна була твоя родина,

Щасливу долю відшукав.

Щоб ти у справах зростав,

Гідний був будь-яких похвал.

Достаток у домі був завжди,

І додавали сил роки.

***

З Днем Ангела, Кирило. Нехай твій крилатий захисник захистить тебе від негоди, від непотрібного смутку, від дурних ідей, від поганих людей, від злих днів. Нехай в твоєму житті завжди править щастя і любов і нехай твій шлях буде усіяний зірками удачі та надії.

***

Рано-вранці, до сходу сонця

Ангел стукав у віконце

І сказав мені новину,

Що в Кирила іменини!

Бажаю тобі: тихих  зоряних ночей,

Блакитних чи  карих, чи сірих очей,

І щастя  безмежного, щастя людського,

В житті кохати когось, лише одного!!!

***

Кирило! Вітаю тебе з Днем Ангела! Бажаю, щоб твій охоронець завжди був з тобою поруч, оберігав та опікав. Хай щастя і любов, повага і турбота завжди супроводжують тебе у житті! Бажаю щирості, багато радості і сюрпризів!

***

Кирило, нехай краще трапиться,

Нехай тільки радісні обличчя

Тебе по життю оточують,

Завжди на подвиг надихають,

Нехай буде нових справ чимало,

Щоб завжди всього вистачало,

І хай завжди тобі везе,

Удача постійно чекає!

***

Дорогий Кирило. Вітаю тебе з Днем Ангела і бажаю тобі завжди з посмішкою зустрічати новий день. Нехай всі бажання виконуються, а віра в краще супроводжує тебе по життю. Нехай твій ангел-охоронець завжди буде з тобою поруч і вберігає тебе від всього поганого.

***

Вітаємо Кирила щиро!

Бажаємо добра і миру!

Світанків сонячних, привітних,

А днів прекрасних, теплих, світлих.

Ночей спокійних, не тривожних,

А щастя стільки, скільки хочеш!

Здоров’я вдосталь і без ліку,

Кохання щирого довіку!

***

Вітаю з Днем Ангела тебе, Кирило. Хочу побажати, щоб твій шлях завжди був освітлений добром і щастям, щоб в житті було багато радості і любові, щоб в роботі чекав тебе успіх та удача, щоб везіння і благополуччя були твоїми вірними супутниками.

***

Кирило – ти у нас боєць,

І в роботі молодець!

Люблять всі тебе дівчата,

Липнуть всі, немов ти м’ята,

Ти в нас гордий, не здаєшся,

На любов не піддаєшся!

Хай завжди тобі везе,

І в житті буде усе!

***

Дорогий Кирило. Вітаю тебе з радісним і світлим днем, з Днем Ангела. Нехай твій охоронець завжди тебе оберігає від бід у цьому житті і заздрісних очей, нехай буде твоя душа завжди сповнена любов’ю і щастя, нехай буде неймовірне диво в твоєму кожному дні, нехай веселим і легким завжди залишається твій характер.

***

Нехай у день твого святого,

Ангел сил додасть до всього,

Щоб життя не було сірим,

Хай додасть наснаги й віри,

Перемог на кожнім кроці,

Досягати без вагання,

З днем ангела Кирила,

Прийми привітання!

***

Дорогий Кирило. Вітаю тебе з Днем Ангела. Хочу побажати тобі щирого і справжнього щастя, доброї і незмінної вдачі, великих і незламних успіхів, нереального і великого везіння, міцного і дуже міцного здоров’я. Хай твій ангел вберігає тебе все твоє життя.

***

У Кирила нині свято,

Друзів прибуло багато.

Квіти є і подарунки,

І обійми, й поцілунки.

Але головне у тому,

Щоб й надалі цьому дому

Посміхалась Доля щиро,

Щоб жили Надія й Віра,

І Любов, розправив крила,

Кожне серце тут зігріла.

Автор статті: Ірина Велігурська

0 Комментариев