Луцьк спортивний: змаганням з легкої атлетики бути

news

У місті Луцьку відбудуться національні змагання з легкої атлетики

Дозвіл на проведення змагань у нашому місті надали депутати Луцької міської ради під час позачергової 90-ої сесії.

У 2020 році в місті Луцьку, відповідно до календарного плану змагань Федерації легкої атлетики України, заплановане проведення низки змагань національного рівня, а саме:

– 12-13.08.2020 – чемпіонат України серед юніорів;

– 15-16.08.2020 – командний чемпіонат України серед дорослих та молоді. Командний чемпіонат України з легкоатлетичних багатоборств серед дорослих та молоді. Чемпіонат України з бігу на 10 000 м серед клубів;

– 28-27.08.2020 – чемпіонат України серед юнаків 2003 р.н. та молодші;

– 28-30.08.2020 – чемпіонат України серед дорослих та молоді. Чемпіонат України з легкоатлетичних багатоборств серед дорослих та молоді.

Проведення змагань у Луцьку сприятиме залученню більшої кількості мешканців міста до занять спортом та покращенню результатів спортсменів, які представляють місто Луцьк на змаганнях різних рівнів. Також проведення вищевказаних змагань буде позитивно впливати на формування іміджу нашого міста та підвищення його престижу на національному рівні.

Рішенням міської ради організаційному комітету під час проведення змагань доручено забезпечити дотримання всіх вимог Міністерства охорони здоров’я щодо організації та проведення спортивних заходів, а саме: відсутність глядачів; перебування учасників у закритих приміщеннях з розрахунку 1 особа на 10 кв.м; забезпечення дотримання соціальної дистанції між учасниками; забезпечення всіх учасників змагань індивідуальними засобами захисту та всіх локацій – засобами дезінфекції.

Автор статті: Ірина Велігурська

0 Комментариев