Контрабанду цигарок намагалися провезти у потязі Київ-Варшава

news

У потязі “Київ-Варшава” вчора вночі намагалися провести велику контрабанду цигарок. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Під процесуальним керівництвом Ковельської місцевої прокуратури, спільною міжвідомчою групою у складі оперативних співробітників Північного регіонального управління, патрульної поліції міста Ковель та військовослужбовців мобільного підрозділу Луцького загону було припинено спробу незаконного переміщення великої партії тютюнових виробів з України в Польщу потягом сполученням «Київ-Варшава».

В ході реалізації оперативної інформації, в передмісті Ковеля в районі зупинки «448 км Львівської залізниці» при спробі незаконного завантаження до потяга «Київ-Варшава» тютюнових виробів без акцизних марок, правоохоронцями було затримано двох організаторів та чотирьох пособників протиправної діяльності, мешканців Ковельського району, 17 пакунків з цигарками та автомобіль «Рено», яким організатори доставляли цигарки.

При цьому правоохоронцями зафіксовано, як провідники потягу заздалегідь відчинили двері вагонів в готовності завантажити тютюнові вироби під час призупинення потягу з подальшим наміром їх незаконного переміщення на територію Польщі.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу, за результатами проведення процесуальних заходів, слідчим СВ Ковельського ВП ГУ НП у Волинській області протоколом огляду місця події тютюнові вироби у кількості 9460 пачок та автомобіль вилучено.

Попередня сума оцінки вилученого товару становить понад 300 тисяч гривень. Процесуальні заходи тривають.

Автор статті: Ірина Велігурська

0 Комментариев